Izrada i štampa podmetača
Magnetni podmetači

Magnetni  podmetač je namenjen za izmenu (restruktuiranje) molekularne strukture tečnosti putem delovanja magnetnog polja neposredno pre upotrebe napitka. Potrudili smo se da naš podmetač bude dostupan svakom. Izrađujemo ga u standardnoj dimenziji 9x9cm.

Standardno pakovanje podmetaca je ( 4 kom )može se naruciti I 1 kom.

Podmetač se koristi tako sto se bela strana podmetača postavlja prema stolu a na štampanu stranu staviti času s vodom koristeći čase sa što tanjim dnom.

Za vitalizaciju 1 čaše vode potrebno je da čaša sa vodom stoji na podmetaču 45 minuta.  Ukoliko je neki napitak  koji treba zasladiti, koristiti isključivo drvenu ili plastičnu kašičicu za mešanje.

Vaš magnetni podmetač ujedno može biti I lep ukras na stolu sa odgovarajucom štampom ili porukom. ujedno može biti I vaša energetska kartica (za one koji veruju u čudesnu moć fraktala)u nasoj galeriji smo odvojili 50 interensantnih slika koje možete naručiti prilikom narudžbine podmetača. Nemojte se mnogo dvoumiti slika koja Vam se najvise dopadne na prvi pogled je zapravo ono sto Vam treba za koncentraciju, inspiraciju odmor ili sl.

Nudimo Vam, i mogućnost da  na Vašem podmetaču odštampamo Vašu kreaciju ili omiljenu sliku.

Pored toga magnetni podmetač može biti I idealno mesto za vašu reklamnu poruku odličan je za reklamne kampanje

Zašto je važno da pijemo dosta vode, posebno magnetne?

Pod uticajem magnetne vode, kalcijum postaje jonizovan i formira drugačije, laminarne kristale, za razliku od nejonizovanog koji formira zvezdaste kristale. Ovaj drugi oblik lako se taloži u bubrezima, u zidovima krvnih sudova, i u ovojnicama oko zglobova i u tetivama, izazivajući brojne probleme. Jonizovani oblik se lako spira iz bubrega i krvnih sudova, a takođe se lako ubacuje u kosti, pa služi za prevenciju osteoporoze, ali i za njenu popravku. Ćelije koje stvaraju kosti, osteoblasti, pod uticajem magnetnog polja brže rade, kosti brže zarasta i puni se. Odvodi toksične naslage iz telesnih spojnih tkiva. Nivo kiseonika kod magnetno tretirane vode, nađeno je da je viši, od one vode koja nije tretirana. Ima generalno terapeutska svojstva na organizam, specijalno na digestivni, nervni i urinarni sistem. Kada je voda magnetisana, neke od fizickih i hemijskih sadržina su izmenjene, kao gustina, nivo ključanja, električna provodljivost, površinski pritisak i viskoznost.

Ruski naucnici I.V.Dardimov, A.V.Krilov i Brehman su 1965 godine objavili rezultate istraživanja o uticaju magnetnih polja na običnu vodu. Na osnovu istraživanja su otkrili izuzetno blagotvoran uticaj vode koja je propustena kroz magnetno polje na žive sisteme (razne vrste biljaka i životinja). Ovakvi I slični primeri su naučno verifikovani i opisani u knjizi " Magnetisanje vodnih sistema ", izdatoj u Moskvi 1982.godine ciji je autor ruski naučnik V.I.Klasen Moze se reci da su oni među prvima uveli primenu namagnetisane vode.